Oprechte dierenartsen en paraveterinairen in Almere

Wij snappen dat u de zorg voor uw huisdier alleen wilt toevertrouwen aan ervaren, vakkundige en betrouwbare dierenartsen. Hier kunt u kennismaken met de oprechte dierenartsen en paraveterinairen van Dierenkliniek Vrieze in Almere.
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dierenartsen

Petra Tulner

Dierenarts Petra Tulner is sinds 1992 werkzaam in onze praktijk en algemeen directeur van Dierenkliniek Vrieze. Zij is een buitengewoon kundig wekedelenchirurg en legt zich daarnaast toe op tandheelkunde en de interne diergeneeskunde.
Sinds 2013 is zij ook het trotse baasje van de kat Maxime. Misschien heeft u hem al eens gezien op onze Facebookpagina.

Jan Vrieze

Dierenarts Jan Vrieze is de oprichter van onze kliniek. Hij is praktijkmanager, adviseert en legt zich toe op de radiologie, forensische pathologie en de kleine herkauwers.

Paraveterinairen 

Heleen

Heleen is al sinds 1983 verbonden aan onze kliniek.
Haar taken behelzen het magazijn- en apotheekbeheer.
Daarnaast is zij een vaardige operatieassistente en goed in animal handling. Een ware duizendpoot!

Stephanie

Ik ben Stephanie, in 2007 afgestudeerd als paraveterinair en sindsdien werkzaam bij Dierenkliniek Vrieze. Zelf ben ik de trotse eigenaar van een Amerikaanse Stafford genaamd Luna. Sinds 2015 ben ik de trotse moeder van dochter Lynn en in 2017 is daar haar zusje Ivy bij gekomen. Ik houd mij in de praktijk bezig met de sociale media en onze acties, maar daarnaast ben ik natuurlijk ook werkzaam als allround paraveterinair.

Carla

Ik ben Carla van Vliet en sinds 2009 paraveterinair. Sinds 2014 ben ik het team van Dierenkliniek Vrieze komen versterken. Het is afwisselend
werk met een lach en een traan; vooral het sociale aspect vind ik leuk.
Ik woon samen met mijn vriend, een kruising Stafford en twee katten. In mijn vrije tijd maak ik heerlijke bosritten te paard in de omgeving van
Blaricum.